Виховательниці дитсадка на Фастівщині повідомили про підозру за катування малечі

Виховательниці дитсадка на Фастівщині повідомили про підозру за катування малечі

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру виховательці дитячого будинку за фактом катування

Об этом сообщает Криминальная Россия

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратуру Київської області.

За даними слідства, підозрювана за домовленістю з опікуном виконувала обов’язки вихователя у дитячому будинку. Між жінкою та двома дітьми періодично виникали непорозуміння через те, що останні не дотримувалися встановлених нею правил проживання.

Так, напередодні підозрювана покликала 11-річну дівчину в одну з кімнат будинку та завдала їй не менше 25 ударів долонею в різні частини тіла. Крім того, з метою залякування інших дітей, вона побила гілкою 9-річну вихованку будинку по ногах. Таким чином вона спричинила дітям фізичний біль, моральні страждання та тілесні ушкодження.

Наразі постраждалі дівчатка та ще 17 дітей, які перебували під опікою і проживали у будинку, вилучені і знаходяться у лікарні, де їх оглянуть медики.

Жінка затримана у порядку ст. 208 КПК України. До суду скеровано клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування здійснюється Фастівським районним управлінням поліції ГУ Нацполіції в Київській області.

Источник: Проект