Скабеєва виправдала удар ЗС РФ по "Новій пошті" біля Харкова: "Перевозять БМП"

Читать на русском

Скабеєва виправдала удар ЗС РФ по

Скабеєва виправдала удар ЗС РФ по "Новій пошті" біля Харкова : "Перевозять БМП"

У "Новій пошті" заявили, що російські пропагандисти намагаються виправдати свій військовий злочин проти громадянських людей та важливої соціальної інфраструктури, оскільки у терміналі на Харківщині не було жодних військових вантажів.

Російська телеведуча Ольга Скабеєва повідомила, що війська РФ завдали удару по терміналу "Нової пошти" поблизу Харкова, оскільки у вантажівках компанії нібито "заховали БМП". Про це вона заявила в ефірі передачі "60 хвилин".

За її словами, цивільний об’єкт нібито був "парком західної зброї". У такий спосіб вона вирішила виправдати удар, унаслідок якого загинули цивільні.

Реакція "Нової пошти" на заяву Скабеєвої

"Нова пошта" у "Фейсбуці" оприлюднила відео розвантаження службового транспорту за мить до удару. На ньому можна побачити, що на конвеєрі звичайні посилки. У компанії зазначили, що опрацьовується велика кількість гуманітарних відправлень. Допомога йде також багатьом благодійним та волонтерським організаціям.

"РФ вкотре пробиває дно пропаганди, намагаючись виправдати свій військовий злочин проти громадянських людей та важливої соціальної інфраструктури", — йдеться у повідомленні компанії.