В Одесі показали наслідки ракетного удару: кількість постраждалих збільшилась

Читать на русском Read in English

В Одесі показали наслідки ракетного удару: кількість постраждалих збільшилась

В Одесі показали наслідки ракетного удару: кількість постраждалих збільшилась

В Одесі внаслідок ворожих ракетних обстрілів, здійснених російськими загарбниками увечері 1 травня, у місті було зруйновано цивільну інфраструктуру. У мерії показали відео про наслідки удару.

Про це повідомляють одеський міський голова Геннадій Труханов та начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Чергова російська атака балістикою по Одесі. Зруйновано цивільну інфраструктуру, рятувальники борються з масштабною пожежею", – йдеться у заяві мера.

Як розповіли в ОВА, в Одесі збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар до 14 людей. Перед цим було відомо про 13 постраждалих.

Так, каже керівник адміністрації, одного чоловіка було шпиталізовано у стані середнього ступеня тяжкості до лікарні.

"Всім іншим допомогу надано на місці. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян проти цивільного населення", – заявив Кіпер.

 ekikdiqrqihtant

Через російські обстріли в місті пошкоджено цивільну інфраструктуру, зокрема складські приміщення пошти, передали в ОВА.

"Продовжується ліквідація пожежі. У навколишніх будинках є вибиті вікна", – додав Кіпер.

"Наші структури проводять обстеження житлових будинків, що знаходяться поруч, на наявність вибитих вікон і дверей", – розповів Труханов.

У ДСНС Одеської області пізніше також показали кадри наслідків ворожої ракетної атаки по Одесі.

Надзвичайники додали, що від ДСНС залучалися 68 рятувальників, серед яких психологи, також були задіяні 19 одиниць техніки.