На фронті загинув військовий із Київщини Іван Будник

Читать на русском

На фронті загинув військовий із Київщини Іван Будник

На фронті загинув військовий із Київщини Іван Будник

На фронті внаслідок ворожого обстрілу загинув військовий із Київської області Іван Будник. Життя захисника України обірвалось 1 травня.

Про це в своєму "Telegram"-овому каналі повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Вічна пам’ять і слава Герою!

"Ірпінська громада втратила ще одного воїна – на фронті загинув наш земляк, 30-річний Іван Будник", – йдеться в повідомленні.

Захисник України у 2014 році брав участь в Антитерористичній операції, а у перші дні повномасштабного вторгнення знову повернувся до війська. Був стрільцем-помічником гранатометника, брав участь в обороні Бахмута.

Йому назавжди буде 30: на фронті загинув військовий із Київщини Іван Будник. Фото qkxiqdxiqdeihrant

"Востаннє Іван був вдома наприкінці квітня, 25-го числа його терміново викликали з відпустки. Вже за тиждень, 1 травня, наш Герой загинув від ворожого мінометного обстрілу в Покровському районі Донецької області. Спокійний, уважний, тактовний, вихований – побратими виключно тепло та з повагою згадують полеглого захисника. Мої щирі співчуття батьку Івана, рідним, близьким та друзям", – додав Маркушин.

Церемонія прощання із Героєм відбудеться 10 травня в Ірпені. Поховають воїна на Алеї пам’яті захисників України.