Окупанти прибрали кораблі з Чорного моря

Читать на русском Read in English

Окупанти прибрали кораблі з Чорного моря

Окупанти прибрали кораблі з Чорного моря

Російська терористична армія вже чотири дні не виводить кораблі в акваторію Чорного моря. Ба більше, ракетоносії ворожого флоту перебувають у пунктах базування вже 20 діб поспіль.

Водночас росіяни продовжують тероризувати жителів півдня України іншими засобами ураження. Про це повідомили у Силах оборони півдня України.

За інформацією військових, в Азовському морі на бойовому чергуванні залишається один корабель ворожого флоту. У Чорному морі четверту добу поспіль виведення російських кораблів не зафіксовано.

Також у Силах оборони півдня України зазначили, що ракетоносії Чорноморського флоту РФ вже 20 діб поспіль перебувають у пунктах базування.

При цьому путінські війська продовжують активно використовувати артилерію та авіацію на півдні України. Разом з тим окупанти активно проводять аеророзвідку, продовжують тиск артилерією, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів. Крім того, військові зазначили, що вперше за десять днів росіяни зважилися спрямувати керовану авіабомбу з літака тактичної авіації, вдаривши в центр Херсона по житловій п’ятиповерхівці.

Не чергують уже чотири дні: окупанти прибрали кораблі з Чорного моря qkxiqdxiqdeihrant