Рішення США щодо Пінчука: американці ввели остаточне мито на труби заводів "Інтерпайп"

Віктор Пінчук, фото:liga.net

Міністерство торгівлі США визначило остаточне антидемпінгове мито на постачання безшовних труб з України виробництва компанії "Інтерпайп" бізнесмена Віктора Пінчука.

Мито на труби "Інтерпайпу" складе 4,99%, повідомляє Мінторг США. Відомство стверджує, що труби українського виробника в період з 10 лютого 2021 року по 31 липня 2022 року реалізовувалися нижче за нормальну ціну.

На цю новину вже відреагували автори Telegram-каналу "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих політиків, чиновників та бізнесменів.

Віктор Пінчук

Віктор Пінчук

"Старання креатури Віктора Пінчука, першого віце-прем’єр-міністра Юлії Свириденко, увінчалися в США частковим успіхом. Американське міністерство торгівлі призначило антидемпінгове мито в 4,99% на постачання безшовних труб з підприємств Пінчука Interpipe Europe SA, "Інтерпайп-Україна" "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" і "Інтерпайп Ніко-Тьюб".

Враховуючи, що менеджери Пінчука довгий час демпінгували в США, продаючи труби на 40% нижче за ринок, то це рішення мінторгу в чомусь навіть перемога. Ініціювало антидемпінгове розслідування колись партнерів компанія "Інтерпайпу" Vallourec Star, LP", — пишуть автори каналу.

Публікація

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

Інтерпайпукраїнська промислова компанія, виробник безшовних труб та залізничних коліс. Її продукція постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

Нагадаймо, у Києві ситуація найгірша: Віктор Ляшко вказав на проблеми ВЛК.

Раніше повідомлялося, колишній президент Павелко вийшов із СІЗО: свого "друга" Записоцького залишив під вартою.

Також, російська "Енігма" XXI століття: як Telegram пов’язаний з Кремлем.