У ЗСУ назвали два найгарячіших напрямки фронту на сході

Читать на русском Read in English

У ЗСУ назвали два найгарячіших напрямки фронту на сході

У ЗСУ назвали два найгарячіших напрямки фронту на сході

Найгарячішими напрямками фронту у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" залишаються Бахмутський та Авдіївський. Ситуація в районах бойових дій складна, але контрольована.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин. За його словами, останніми днями ситуація на східному фронті загострилася, противник активізував наступальні дії.

Волошин зауважив, що вище керівництво держави-агресора поставило окупантам завдання захопити Часів Яр до 9 травня.

"Це їхній певний символізм", – пояснив речник.

Він розповів, що поблизу зазначеного населеного пункту ворог цілодобово штурмує малими групами в супроводі артилерії та авіації. Водночас Сили оборони завдають втрат противнику в живій силі та техніці.

Ситуація загострилася: у ЗСУ назвали два найгарячіших напрямки фронту на сході qhtixhiqtdiqzrant

Ситуація загострилася: у ЗСУ назвали два найгарячіших напрямки фронту на сході

Як зауважив Волошин, враховуючи ускладнення ситуації, "керівництво ухвалило відповідні рішення". Він запевнив, що Україна встигне посилити фронт засобами РЕБ і ППО, про що говорив і головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

За словами генерал-полковника, наразі у Силах оборони працюють над підвищенням якості підготовки, зокрема морально-психологічної складової військ. Командування зосереджене на нарощуванні чисельності високотехнологічних БПЛА з підготовленими операторами, підвищенні якості проведення асиметричних дій задля зниження бойового потенціалу армії РФ.